Nieuws

Terugblik VakantieSpel: Thuiseditie

Wat hebben we een leuke week gehad! We hebben gedanst, geshopt en gespeurd. We zijn er tijdens de pubquiz en het triviantspel achter gekomen wie de meeste feitjes weet. Via de livestreams hebben we toch kunnen genieten van het Songfestival en de vrijdagavondshow. De finale van Alphens Got Talent i.s.m. De Kinderraad was ook live te volgen, met als winnaars Sophie en Charlie.  Wil je deze livestreams terugkijken ga dan naar www.youtube.com/vakantiespel. Volgend jaar hopen we jullie allemaal weer echt live te kunnen zien.  

Gezocht… beeldmateriaal
Heb je foto’s of filmpjes gemaakt van jouw avonturen tijdens de VakantieSpelweek?! Wij ontvangen deze graag. Zo kunnen we een leuk filmpje maken over deze bijzondere VakantieSpelweek. We zijn al begonnen met het uitzoeken van ons eigen beeldmateriaal, maar bedenk eens hoe leuk het zou zijn als jij jezelf terug kan zien in het filmpje. Mail de foto’s en/of video’s naar redactie@vakantiespel.com. Onder de inzendingen verloten we nog een aantal prijsjes. Val je in de prijzen, dan ontvang je een bericht via de e-mail.  

Dank je wel!
Grote dank gaat uit naar iedereen waar we een poster op het raam mochten hangen voor de speurtocht. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om de speurtocht in maar liefst 15 wijken uit te zetten.  

Uiteraard was het organiseren van deze Thuiseditie ook niet gelukt zonder onze sponsoren. 

Als laatste genoemd, maar zeker niet minder dankbaar zijn we de Club van 40. Wat heeft deze fantastische groep mensen, die het hele jaar bezig is met Het VakantieSpel, snel kunnen schakelen. In zeer korte tijd zijn alle plannen omgegooid om toch een VakantieSpel neer te zetten. Een jaar voorbij laten gaan zonder VakantieSpel dat was echt geen mogelijkheid.