Nieuws

Programma VakantieSpel 2021

Programma VakantieSpel 2021 bekend 
Alphen aan den Rijn – Het VakantieSpel 2021 krijgt steeds meer vorm. Dat het een fysiek VakantieSpel gaat worden had de organisatie al bekend gemaakt. Het programma is wel aangepast. In de week van 23 t/m 27 augustus kunnen deelnemers drie dagen meedoen met activiteiten verspreid over drie locaties. Deelnemers kunnen zich dit jaar verheugen op een Olympische editie van Het VakantieSpel, de inschrijving hiervoor start op zaterdag 19 juni.  

In de VakantieSpelweek van 23 t/m 27 augustus 2021, organiseert Stichting Vakantiespel vijf dagen op drie locaties een spelonderdeel van één dag. Bij de inschrijving kan aangegeven worden op welke dag de deelnemer aan welk spelonderdeel wil deelnemen. Een deelnemer volgt elk onderdeel één keer. Dit betekent dat anders dan andere jaren, iedere deelnemer drie dagen mee kan doen aan Het VakantieSpel. Eén van de onderdelen is een speurtocht, de andere twee onderdelen blijven een verrassing. De deelnemers komen direct naar de locatie van het spelonderdeel toe waar zij die dag voor zijn ingeschreven. Dit betekent ook dat er geen gezamenlijke opstart plaatsvindt vanaf één verzamelterrein.  
Op de volgende pagina zijn in detail de 5 programma’s welke gekozen kunnen worden beschreven.

Eind mei is de inschrijving voor vrijwilligers gestart. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers voor alle vijf de dagen van Het VakantieSpel. Is een vrijwilliger niet alle dagen beschikbaar, dan kan ook voor minder dagen worden opgegeven. Meehelpen brengt wel een bepaalde verantwoordelijkheid met zich mee. Vrijwilligers dienen daarom minimaal 15 jaar oud te zijn op de eerste dag van Het VakantieSpel.   

Met deze aangepaste opzet verwacht de organisatie ondanks de Covid-19 maatregelen een fysiek VakantieSpel  te kunnen aanbieden. De organisatie kijkt er naar uit om deelnemers en vrijwilligers weer een fantastische VakantieSpel ervaring te kunnen geven. De inschrijving voor Het VakantieSpel 2021 start op zaterdag 19 juni. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Het VakantieSpel.  

Meer informatie over de inschrijving van deelnemers.
Meer informatie over de inschrijving van vrijwilligers.