Nieuws

Vacature Entertainment Team

We zoeken aanvulling voor het Entertainment Team! Coördinator/regelaar/contactpersoon/manusjevanalles voor de vrijdagavond van Het VakantieSpel. Je onderhoudt contacten met eventueel in te huren artiesten en hun entourage, zoals podiumbouwers, en licht- en geluidsmensen. Je bent daarnaast op belangrijke momenten tijdens Het VakantieSpel het aanspreekpunt bij vragen en zorgt dat zaken geregeld worden. Het Entertainment Team is verantwoordelijk voor een interactief, leuk en spannend verhaal dat zich tijdens de VakantieSpelweek ontspint, met een ontknoping op vrijdag. Het verhaal wordt ondersteund door levende personages, opdrachten en internetfilmpjes. Wil jij deze rol vervullen binnen het Entertainment Team?! Dan zoeken we jou, stuur snel een mail naar secretaris@vakantiespel.com. Lees de hele vacature hier: https://vakantiespel.com/organisatie/vacatures/