Nieuws

Informatie vrijdagavond 19 augustus

Vrijdagavond gaan we genieten van een grote VakantieSpelShow in het Burgermeester Visserpark. De Dikdakkers zullen vele bekende VakantieSpelliedjes ten gehore brengen. Na deze show is het weer tijd voor de Lichtjesparade! Het zou super leuk zijn als de hele familie of bekenden na de show een plekje zoeken langs de route. Verzamelen voor de vrijdagavond vindt plaats op het verzamelterrein (Sportlaan), ophalen na de Lichtjesparade vanaf het Burgemeester Visserpark. 

Zo kunnen we met publiek een gezellige Lichtjesparade lopen. Het is dus niet mogelijk om mee te lopen met je kind(eren), maar achteraan aansluiten mag natuurlijk wel. De leiding kan zo zicht houden op het groepje en het loopt natuurlijk veel gezelliger als je publiek hebt.  

 Neem dus allemaal je lichtstaafjes, lichtgevende veters, oorbellen of wat er maar licht kan geven mee. Onderweg zijn er verschillende muziekpunten (Bij Daan en Esports Game Arena).  

Aangezien wij op alle locaties te gast zijn en zelf zorgdragen voor het opruimen van deze locaties willen we jullie vragen om partypoppers en confetti thuis te laten. 

We kijken nu al uit naar weer een geweldige vrijdagavond!