;
Indeling Bekend
Indeling Bekend
Indeling Bekend

Geplaatst op: donderdag 22 juni 2017

Op zaterdag 8 april hebben de inschrijvingen voor deelnemers plaatsgevonden voor de 59ste editie van het Vakantiespel. We zijn blij verrast dat binnen een uur het maximum van 1600 deelnemers bereikt werd. We hebben een reserve lijst opgesteld waarop enkele honderden deelnemers zijn geplaatst.

In de afgelopen weken zijn de inschrijvingen verwerkt, zijn aanvullende gegevens voor deelnemers opgevraagd en hebben we de indeling van de groepen gemaakt. Daarnaast hebben we door uitval nog enkele deelnemers van de reservelijst kunnen plaatsen.
Het proces was ook voor ons dit jaar nieuw, en het was dan ook een behoorlijke puzzel, maar het is gelukt. De groepsindeling is afgerond en kan bekeken worden op de website:

Indeling Deelnemers

Met het bekend maken van de groepsindeling moeten we ook de deelnemers die nu nog op de reservelijst staan teleurstellen. Voor deze deelnemers is het niet mogelijk om dit jaar mee te doen met het Vakantiespel.

Naast de indeling die gemaakt is voor deelnemers zijn ook de groepsleiding, kleurhoofden en kleurtroepen ingedeeld. Deze indeling is ook terug te vinden op de website:

Indeling Vrijwilligers

We hebben niet alle vrijwilligers die zich hebben opgegeven als groepsleiding kunnen indelen op een groepje. We hebben daarvoor een reservelijst opgesteld, mocht er leiding uitvallen zullen we van deze reservelijst gebruik maken. Vrijwilligers op de reservelijst kunnen in ieder geval mee doen als algemeen staflid, daarvoor zijn we nog steeds op zoek naar extra vrijwilligers. Ze hoeven dus niks te missen van het Vakantiespel van dit jaar.

 

Vragen over de inschrijvingen en indelingen kunnen gesteld worden via info@vakantiespel.com.

 

 

Deel dit bericht:

Meer nieuws
Meer nieuws
Vakantiespel 2017 uitver...
Indeling Bekend
Volg ons!
Volg ons!