;
Vakantiespel 2017 uitverkocht
Vakantiespel 2017 uitverkocht
Vakantiespel 2017 uitverkocht

Geplaatst op: zaterdag 08 april 2017

Het Vakantiespel in Alphen aan den Rijn is uitverkocht. Op zaterdagochtend 8 april bleek de animo voor het jaarlijkse Vakantiespel zo groot dat het maximum aantal van 1600 deelnemers binnen het uur werd bereikt.

Al ruim voor de inschrijving op zaterdag 8 april om 10.00 uur bleken er veel ouders contact te maken met de website, in afwachting van het moment dat de inschrijving zou starten. Door het wachtrijsysteem verliepen de inschrijvingen goed. Dit ging uiteindelijk zo snel dat binnen een uur het maximum aantal deelnemers werd bereikt en de inschrijving moest worden gesloten. De organisatie is blij en verrast door het grote aantal deelnemers.

Nadat het maximaal aantal deelnemers was bereikt is een reservelijst opgesteld. Op volgorde van de plek in de wachtrij zijn er inmiddels een paar honderd deelnemers op de reservelijst geplaatst. Gezien dit hoge aantal is besloten om ook de reservelijst te sluiten. Het is dan ook niet meer mogelijk om deelnemers in te schrijven of op de reservelijst te laten plaatsen. De komende weken worden de inschrijvingen verwerkt en de reservelijst nader geïnventariseerd. Indien er door uitval plekken beschikbaar komen, worden deze op basis van de volgorde op de reservelijst opnieuw uitgegeven.

Vragen over de inschrijvingen kunnen worden gesteld via de website www.vakantiespel.com of info@vakantiespel.com

Deel dit bericht:

Meer nieuws
Meer nieuws
Vakantiespel 2017 uitver...
Update Afgelasting Dinsd...
Volg ons!
Volg ons!