;
PR Commissie
PR Commissie
PR Commissie

Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die het gehele jaar door bezig zijn met de voorbereidingen van het Vakantiespel. Behalve het werven van kinderen en vrijwilligers voor het Vakantiespel zijn we verantwoordelijk voor alle PR-gerelateerde zaken zoals sponsorwerving, het ontwerpen van PR-materiaal, bijv. posters, flyers en nieuwsbrief, en het bewaken van de huisstijl van het Vakantiespel. De doelstelling van ons bestuur is om het inschrijfgeld voor de kinderen zo laag mogelijk te houden. De uitdaging voor ons is dan ook voldoende sponsoren te enthousiasmeren om een financiële bijdrage of een bijdrage in natura aan het Vakantiespel te leveren.

Sponsoring maakt het ook mogelijk om alle kinderen en vrijwilligers te voorzien van een cool t-shirt met het Vakantiespelthema; een thema dat door onze commissie wordt vormgegeven voor gebruik op het t-shirt, de poster, de website en in overige correspondentie richting deelnemers en vrijwilligers. Daarnaast onderhouden we contacten met de regionale pers om zoveel mogelijk free publicity voor het Vakantiespel te genereren.

Kortom, een actief en vooral creatief team, dat direct na het Vakantiespel begint met de voorbereidingen van de volgende editie. Dat is direct ook onze drukste periode, waarin het sponsorplan wordt aangepast, sponsoren worden bedankt en afspraken voor het volgende jaar worden gemaakt. Ook het ontwerp voor het nieuwe jaar moet weer snel klaar zijn, zodat de overige commissies daar mee aan de slag kunnen.

De PR commissie bestaat uit: Bianca, Bianca, Guido, Pieter, Rene en Tamara.

Wil je meer over ons weten of heb je een leuk idee, mail ons dan via info@vakantiespel.com.

 

Deel dit bericht:

Meer nieuws
Meer nieuws
Inkorting Donderdag Prog...
Foto's
Volg ons!
Volg ons!