Programma - Fotospeurtocht Vrijwilliger

Weet jij veel bekende plekken in Alphen wel te vinden, denkend aan de fietsappel, de ster en verschillende schilderingen op flats en andere gebouwen? En ben je wel in voor gekke opdrachten? Dan is de foto speurtocht echt wat voor jou!

Op woensdag 26 augustus tussen 19:00 u en 21:30 kun je samen met vrienden en familie meedoen aan de foto speurtocht. Minimaal 2 personen, maximaal 8 personen. Je kunt je opgeven door een WhatsApp bericht te sturen naar de VKS-infolijn 06 25 44 33 11. In dat bericht willen wij een groepsfoto van jouw team, een teamnaam en vanaf waar jullie de tocht gaan starten. Belangrijk is dat jullie herkenbaar zijn als VakantieSpel, dus draag een shirt of maak een bord met daarop een logo of iets dergelijks.  Het opgeven kan al vanaf nu!

Nadat jullie je hebben aangemeld, krijgen jullie om 19:00 uur van ons 3 locaties en gekke opdrachten. De bedoeling is dat jullie met je groepje die locaties afgaan. Op de locatie maak je een groepsfoto met herkenbaar het beeld, schildering of object. Plus dat je 1 van de opdrachten uitvoert en dit filmt of er een foto van maakt. Als je de 3 locaties hebt gehad, stuur je de foto’s en filmpjes door naar de infolijn, zodat je weer nieuwe locaties krijgt en je punten ontvangt voor je opdrachten. Leuke twist in het spel is de jacht op andere groepen, komen jullie namelijk andere groepen tegen maak dan een foto van de groep en stuur die door naar ons. Jullie ontvangen dan extra punten, maar let op ontvangen wij van een andere groep jullie op een foto dan kost dit punten!

Wat jullie nodig hebben is:

  • Per persoon een fiets.
  • Een opgeladen telefoon in je groep (wij willen graag maar 1 contactpersoon, mocht een telefoon leeg raken en je moet een andere gaan gebruiken geef dit dan door).
  • Herkenbaar zijn dat jullie meedoen aan Het VakantieSpel.
  • En creativiteit; hoe origineler de opdrachten worden uitgevoerd hoe leuker het ook voor ons is. Wie weet levert het ook wel meer punten op!