Sponsoren

Het organiseren van de leukste week van de vakantie kan natuurlijk niet zonder de hulp van sponsoren. Mede dankzij hen kunnen we het inschrijfgeld laag houden.

Wilt u graag een (financiele) bijdrage doen aan de organisatie van Het VakantieSpel dan kunt u contact opnemen met pr@vakantiespel.com.

Schenkingen / Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Rekeningnummer NL73RABO11.15.23.036 ten name van Stichting Vacantiespel

De sponsoren die voor dit jaar al een bijdrage leveren zijn:

Sponsoren: paars

Hoogvliet

Boodschappen doen bij Hoogvliet is meer dan de moeite waard. En daar ligt ook onze kracht. Naast lage prijzen bieden wij u een groot assortiment, vriendelijke medewerkers, een warm welkom voor u en uw kinderen, winkelgemak, dagelijks verse producten en altijd de hoogste kwaliteit. 
Dat is de Kracht van Hoogvliet!

De winkels van Hoogvliet zijn ingericht met moderne, levendige kleuren en gezellige poppentheaters die de kinderen vermaken tijdens het boodschappen doen. Bij binnenkomst komt de geur van vers brood de klant tegemoet uit de oven waar gedurende de gehele dag broden worden afgebakken.

Ga naar http://www.hoogvliet.com

Huurmaat

HuurMaat valt samen met Barthen Verhuur en Riool.nl onder de Barthen Groep. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn de bedrijven onder de Barthen Groep vertrouwde leveranciers van bouw- en servicegerichte diensten en activiteiten. Lees hieronder wat meer over onze activiteiten.

HuurMaat….Wij regelen het

Huurmaat liftenBouwmaterieel zoals steiger, machines en gereedschappen huurt u bij Huurmaat. Bespaar u de kosten en de moeite van de aanschaf van dure gereedschappen en machines: huur ze gewoon bij ons! Want de aanschaf van drilboren, graafmachines of ander bouwmaterieel, kan een kostbare aangelegenheid zijn. Om nog maar te zwijgen van de onderhoudskosten en de verplichte, aldoor wijzigende keuringseisen vanuit de overheid. Profiteer van ons brede assortiment, voor zowel bedrijven als particulieren. U huurt uw gereedschap, machine of steiger bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Katwijk, Vlaardingen of Alphen aan den Rijn. Of laat uw spullen direct door ons afleveren waar u dat wilt. Wij hebben een groot bezorgingsgebied.

Barthen Verhuur

Huur uw mobiele toilet bij Barthen en profiteer van optimale hygiëne en uitstekende service ! Door wekelijkse reiniging op locatie en de grote capaciteit, blijven onze mobiele sanitaire voorzieningen lang fris. Of u nu een mobiel toilet zoekt voor op de bouwplaats, evenement of bij een tuinfeest: bij ons vindt u altijd wat u zoekt, want ons assortiment is hoogwaardig en ruim. Van luxe toiletcabines tot plaszuilen en van mindervalidentoiletten tot toiletwagens.

Kijk op www.barthenverhuur.nl

Ga naar http://www.huurmaat.nl/

G. Bruijnes aannemingsbedrijf

Bouwen, verbouwen, renoveren: daar komt veel bij kijken. U krijgt te maken met zaken als ontwerp, vergunningaanvraag, de daadwerkelijke bouw en de oplevering. En dat terwijl u in het dagelijks leven al genoeg te doen heeft! Een betrouwbare partner, die van begin tot eind met u meedenkt, komt dan zeker van pas. Bruijnes is al 30 jaar zo’n partner: toonaangevend en veelzijdig. Een partner die staat voor kwaliteit, duurzaamheid én uitgaat van uw budget.  Bouwen zonder zorgen? Aannemingsbedrijf G. Bruijnes BV, Méér dan bouwen!

Ga naar http://www.meerdanbouwen.nl

Rietveld Serigrafie

Opgericht in 1985 als een éénmanszaak en ruim vijfentwintig jaar later uitgegroeid tot een toonaangevende textiel- en zeefdrukkerij met borduurfaciliteiten.  Rietveld Serigrafie heeft zijn eigen studio voor het vervaardigen van o.a. logo's, transfers, fotorealistische prints en stickers. Onze creatieve medewerkers ontwerpen op verzoek ook een niet-bestaande print, eventueel met uw logo. Hierdoor hebben wij alles in eigen hand en zijn wij niet afhankelijk van derden.

Ga naar http://www.rietveldserigrafie.nl

Sponsoren: wit

jafrem verhuur

Het klantenbestand van Jafrem Verhuur bestaat zowel uit particulieren als uit bedrijven, stichtingen en gemeenten. Bij Jafrem Verhuur zijn we blij met iedere vorm van verhuren. Of het nu om 1 statafel gaat of om een bedrijfshal die omgetoverd moet worden tot feestruimte, Jafrem Verhuur regelt en ontzorgt.

Jafrem Verhuur beschikt over een groot assortiment party- en attractie benodigdheden, zoals springkussens, stormbanen, skytubes,opblaasfiguren en biedt daarnaast professionele licht- en geluidservice en catering op topniveau. En dit alles voor een scherpe prijs!

Ga naar https://jafremverhuur.nl

Event&Co

EventCo is gespecialiseerd in het technisch produceren, organiseren en uitvoeren van de faciliteiten die nodig zijn om uw verhaal over het voetlicht te brengen. Advisering, voorbereiding en uitvoering zijn in goede handen. Wij zijn onafhankelijk en kunnen zowel turn-key oplossingen bieden als kennis toevoegen aan uw projectteam.Door onze onafhankelijke positie zijn wij in staat met u de meest (kosten-) effectieve oplossingen te kiezen voor uw productie. Wij hebben een brede ervaring van kleinschalige theaterproducties tot internationale conferenties.Ons uitgangspunt: hoe klein het evenement ook is, het verdient de aandacht die nodig is om uw verhaal tot zijn recht te laten komen.

Ga naar http://www.eventco.nl/

Theater Castellum

Castellum leeft. Want de vele voorstellingen die we in de afgelopen jaren naar Alphen aan den Rijn hebben gehaald hebben het gebouw en de stad een ziel gegeven. De kleedkamers ruiken naar schmink, in de zalen hangt de galm van applaus en na een gezellige avond ruikt het theatercafé naar bier en bitterballen. En zo hoort het ook. Castellum ontwikkelt zich naast dé gastvrije culturele ontmoetingsplaats voor alle inwoners Alphen aan den Rijn & omstreken steeds meer tot hét Podium van de Stad. Inwoners die op het gebied van kunst en cultuur iets willen presenteren, leren, beluisteren, zien of meemaken, zijn van harte welkom bij Castellum.

Ga naar https://theatercastellum.nl/

Van Batenburg & Pracht Advocaten

Van Batenburg & Pracht is een kleinschalig en persoonlijk kantoor in het midden van Alphen aan den Rijn. Bij ons hoef je niet je eigen dossiernummer uit je hoofd te kennen en word je nooit door een secretaresse in de wacht gezet.

Ga naar https://vanbatenburg-pracht.nl/

Sponsoren: blauw


Sponsoren: groen


Sponsoren: oranje

Nog geen sponsoren in oranje

Sponsoren: geel


Sponsoren: partner van het VakantieSpel