Vakantiespel logo

Sponsoren

Het organiseren van de leukste week van de vakantie kan natuurlijk niet zonder de hulp van sponsoren. Mede dankzij hen kunnen we het inschrijfgeld laag houden.

Wilt u graag een (financiele) bijdrage doen aan de organisatie van Het VakantieSpel dan kunt u contact opnemen met pr@vakantiespel.com.

Schenkingen / Donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Rekeningnummer NL73RABO11.15.23.036 ten name van Stichting Vacantiespel

De sponsoren die voor dit jaar al een bijdrage leveren zijn:

Sponsoren: paars

Hoogvliet

Boodschappen doen bij Hoogvliet is meer dan de moeite waard. En daar ligt ook onze kracht. Naast lage prijzen bieden wij u een groot assortiment, vriendelijke medewerkers, een warm welkom voor u en uw kinderen, winkelgemak, dagelijks verse producten en altijd de hoogste kwaliteit. 
Dat is de Kracht van Hoogvliet!

De winkels van Hoogvliet zijn ingericht met moderne, levendige kleuren en gezellige poppentheaters die de kinderen vermaken tijdens het boodschappen doen. Bij binnenkomst komt de geur van vers brood de klant tegemoet uit de oven waar gedurende de gehele dag broden worden afgebakken.

Ga naar http://www.hoogvliet.com

Houtman & De Vogel Makelaardij

Voor elk huis dat wij in de verkoop krijgen maken wij een marketingplan inclusief doelgroepanalyse: waar is de grootste kans om de koper van uw woning te vinden? Kandidaten uit deze doelgroep worden door middel van een huis-aan-huis brochure op de hoogte gebracht dat uw woning te koop staat. Wij zijn 6 dagen per week, 16 uur per dag bereikbaar. Afspraken voor een gratis waardebepaling of een bezichtiging met een potentiele koper van uw woning kunnen naast de normale kantoortijden ook ’s avonds en op zaterdag.

Al onze verkoopopdrachten worden aangenomen op basis van no cure, no pay. Wie niet tevreden is over de geleverde diensten, kan de opdracht zonder kosten annuleren! Wilt u binnenkort uw woning verkopen, neem dan contact met ons op en wij laten u heel graag zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Ga naar http://www.houtmanendevogel.nl

Sponsoren: wit

Nog geen sponsoren in wit

Sponsoren: blauw

Nog geen sponsoren in blauw

Sponsoren: groen


Sponsoren: oranje

Nog geen sponsoren in oranje

Sponsoren: geel


Sponsoren: partner van het VakantieSpel