;
Info Inschrijven Vrijwilligers
Info Inschrijven Vrijwilligers
Info Inschrijven Vrijwilligers

Vanaf zaterdag 25 maart 10:00 uur is het mogelijk om je te registreren als vrijwilliger voor de 59ste editie van het Vakantiespel. Het Vakantiespel wordt dit jaar gehouden van 14 t/m 18 augustus.

Dit jaar hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd in de registratieformulieren en het Vakantiespelprofiel. Heb je vaker meegedaan met het Vakantiespel? Lees dan onderstaande informatie goed door.

Hoe kun je je registreren?

Registreren voor vrijwilligers is mogelijk vanaf zaterdag 25 maart 10:00 uur.
Vanaf 28 april wordt gestart met het indelen van leiding en kleurtroepen. Wil je één van deze functies vervullen zorg dan dat je voor die tijd geregistreerd staat.

Registreren kan op de volgende manier:

 1. Log in op je Vakantiespelprofiel
  Let op!
  Heb je eerder meegedaan, inloggen op je vakantiespelprofiel doe je vanaf dit jaar met je e-mailadres. 
  Je wachtwoord is het wachtwoord welke je bij je vorige registratie hebt ingevoerd.
  Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je die opvragen via de link wachtwoord vergeten.

  Indien je nog geen Vakantiespelprofiel hebt, kun je dat aanmaken via de registratielink.
 2. Neem het inschrijfreglement voor Vrijwilligers door.
 3. Klik op het Registratie Vakantiespel formulier.
  (Dit formulier is vanaf zaterdag 25 maart 10:00 uur beschikbaar)
 4. Doorloop de stappen van het registratieformulier en geef daarbij aan voor welke functie je je wilt opgeven (staflid of groepsleiding).
  Indien je je als staflid opgeeft, heb je de mogelijkheid om een voorkeur aan te geven voor een specifieke functie.
 5. Lees de Algemene Voorwaarden door en bevestig je inschrijving.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Meer informatie over het registreren kun je hier vinden.

Belangrijke informatie

 • Vrijwilligers die als leiding aan het Vakantiespel mee willen doen, dienen op 14 augustus 2017 minimaal 15 jaar oud te zijn.
 • Vrijwilligers die als algemeen staflid aan het Vakantiespel mee willen doen, dienen op 1 januari 2018 minimaal 15 jaar oud te zijn.
 • Vrijwilligers die zich voor het eerst inschrijven voor het Vakantiespel, dienen zich verplicht te legitimeren. Hiervoor ontvangen zij per mail een uitnodiging nadat de indeling bekend is (medio juni).
 • Vrijwilligers die zich inschrijven als staflid, zijn verzekerd van deelname aan het Vakantiespel. Bij het maken van de indeling van stafleden houden we zoveel mogelijk rekening met de voorkeur (specifieke functie) die je aangeeft. Het kan echter voorkomen dat dit niet lukt. In dat geval zullen we je indelen als algemeen staflid.
 • Vrijwilligers die zich inschrijven als groepsleiding, worden ingedeeld op basis van voorrangspositie en daarna op volgorde van inschrijving. Word je niet als groepsleiding ingedeeld dan kun je, indien gewenst, op de reservelijst voor leiding worden geplaatst en ingezet worden als algemeen staflid.
 • Stichting Vakantiespel kan vrijwilligers verzoeken een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op te vragen. Lees meer informatie hierover op https://vakantiespel.com/vrijwilligers/pagina/vog

Meer informatie, zoals veel gestelde vragen, het volledige inschrijfreglement en functieomschrijvingen zijn te vinden op de website: www.vakantiespel.com. Voor verdere vragen kun je mailen naar info@vakantiespel.com.

Deel dit bericht:

Meer nieuws
Meer nieuws
Halen en Brengen Deelnem...
Halen en brengen op vrij...
Volg ons!
Volg ons!