Nieuws

VakantieSpel 2024 informatie vrijdagavond

Vrijdagavond worden alle deelnemers op het verzamelterrein bij Alphense Boys verwacht. Vanaf daar lopen we gezamenlijk naar het Festivalterrein bij de T-steiger. Eerst kijken we naar een afsluitende ‘Mad Science show’.  Na de show wordt Het VakantieSpel traditioneel afgesloten met een Lichtjesparade. De parade loopt vanaf de Dagcamping naar de Sportlaan. 

Tijdens de afsluiting is publiek van harte welkom. Publiek kan plaatsnemen op de aangegeven plekken. Om ook van de Lichtjesparade een succes te maken, is het aan te raden om langs de route te gaan staan. Het is niet mogelijk om mee te lopen met de deelnemers. De leiding kan zo zicht houden op het groepje en het loopt natuurlijk veel gezelliger als je publiek hebt. Wanneer we terugkomen op het verzamelterrein bij Alphense Boys, zullen de deelnemers eerst naar de parkeerplaatsen lopen en daarna kunnen ouders hun kind(eren) ophalen. Wij verzoeken iedereen dan ook om te wachten achter de hekken.  

Neem allemaal je lichtstaafjes, lichtgevende veters, oorbellen en wat er maar licht kan geven mee, zodat we Het VakantieSpel 2024 feestelijk kunnen afsluiten. Aangezien wij op alle locaties te gast zijn en zelf zorgdragen voor het opruimen van deze locaties, vragen we jullie om partypoppers en confetti thuis te laten.  

Vanwege de verkeersmaatregelen wordt iedereen verzocht de fiets te parkeren op de Sportlaan en vervolgens te voet naar het Festivalterrein te komen. Tijdens de show verzoeken we al het publiek om achter de stafleden plaats te nemen.