Meedoen

In de week van 23 t/m 27 augustus kunnen deelnemers drie dagen meedoen met activiteiten verspreid over drie locaties. Deelnemers kunnen zich dit jaar verheugen op een Olympische editie van Het VakantieSpel, de inschrijving hiervoor start op zaterdag 19 juni.  

Op de vijf dagen van Het VakantieSpel wordt op drie locaties een spelonderdeel van één dag georganiseerd. Bij de inschrijving kan aangegeven worden op welke dag de deelnemer aan welk spelonderdeel wil deelnemen. Een deelnemer volgt elk onderdeel één keer. Dit betekent dat anders dan andere jaren, iedere deelnemer drie dagen mee kan doen aan Het VakantieSpel. Eén van de onderdelen is een speurtocht, de andere twee onderdelen blijven een verrassing. De deelnemers komen direct naar de locatie van het spelonderdeel toe waar zij die dag voor zijn ingeschreven. Dit betekent ook dat er geen gezamenlijke opstart plaatsvindt vanaf één verzamelterrein.  

De groepssamenstelling zal dit jaar iedere dag anders zijn aangezien deelnemers een ander programma volgen, afhankelijk van de gemaakte keuze bij de inschrijving. Een groepje vormen met vriendjes en vriendinnetjes is alleen mogelijk voor de vier plekken die tegelijk gekocht worden. Meerdere groepjes van vier kunnen niet worden samengevoegd tot een groter groepje.  

Dit jaar is er geen gezamenlijke opstart vanaf één verzamelterrein. Het halen en brengen zal dus plaatsvinden op de spellocatie van die dag. Hoe dit er precies uit gaat zien is afhankelijk van de Covid-19 maatregelen. Waarschijnlijk zal het halen en brengen in tijdsblokken gebeuren om drukte te voorkomen. De haal en brengtijden zijn ongeveer gelijk aan voorgaande jaren. Rond 8.45 uur brengen en rond 15:45 uur ophalen.  

Iedere plek kost dit jaar €15,-. Indien het helaas toch niet mogelijk is om Het VakantieSpel vanwege Covid-19 maatregelen wordt het volledige inschrijfgeld terugbetaald.