Inschrijven deelnemers

Op zaterdag 14 mei om 10:00 uur start de inschrijving voor Het VakantieSpel 2022 via www.vakantiespel.com.
Update 22 mei 2022 – De inschrijving is gesloten.

Volg daar de volgende stappen:

  • Stap 1: Reserveer tot maximaal 4 plekken tegelijk per IP-adres 
  • Stap 2: Betaal het aantal gereserveerde plekken via iDeal 
  • Stap 3: Ontvang per plek een e-mail met link naar deelnemersformulier
    Per gereserveerde plek ontvang je binnen 24 uur een e-mail met een unieke link naar het online deelnemersformulier. Als je ook kinderen van anderen hebt opgegeven, stuur je deze e-mail met link naar het formulier door naar de ouder/verzorger van de betreffende deelnemer.
  • Stap 4: Lever gegevens deelnemer aan
    De ouder/verzorger vult de gegevens van die deelnemer in op het deelnemersformulier en dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, het inschrijfreglement en gegevensverwerking door Stichting Vakantiespel. De volledig ingevulde formulieren moeten binnen 7 dagen aangeleverd worden. Anders komt de inschrijving te vervallen.

Wat heb ik nodig om plekken te reserveren?
Om plekken te reserveren hoef je alleen je eigen e-mailadres op te geven en het aantal plekken. De gegevens van de deelnemers volgen later, in stap 4.

Reservelijst
Als het maximaal aantal deelnemers voor Het VakantieSpel is bereikt, wordt een reservelijst opgesteld. Je kunt nog steeds plekken reserveren, maar hiervoor hoeft nog niet afgerekend te worden. Wel moet je de gegevens van de deelnemer binnen 7 dagen aanleveren, anders vervalt de plek op de reservelijst.

Deelnemers samen opgeven voor een groep
In het deelnemersformulier (stap 4) is het mogelijk om aan te geven dat een deelnemer bij een andere deelnemer wilt worden ingedeeld. Vul hiervoor een unieke groepsnaam in.
De unieke groepsnaam mag uit maximaal 15 tekens bestaan met alleen A t/m Z, a t/m z , 0 t/m 9 en geen spaties.

Alleen voor plekken die in één keer zijn gereserveerd (stap 1) geven wij de garantie dat deze kinderen ook daadwerkelijk bij elkaar ingedeeld worden. Dit zijn dus maximaal 4 deelnemers.

Iedere plek kost dit jaar €25,-.

Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.