Inschrijven deelnemers

De inschrijving voor deelnemers is GESLOTEN.

Om 10:00 uur op zaterdag 19 juni 2021 opent de inschrijving via www.vakantiespel.com.
Klik op de volgende link om te gaan naar het inschrijfformulier.

Volg daarna de volgende stappen:

  • Stap 1: Reserveer tot maximaal 4 plekken tegelijk per IP-adres 
  • Stap 2: Maak een keuze op welke dag mee wordt gedaan aan welk spelonderdeel 
    Dit kun je doen aan de hand van één van de programma’s zoals beschreven op de volgende pagina.
    Deze keuze geldt voor alle gereserveerde plekken.
  • Stap 3: Betaal het aantal gereserveerde plekken (à €15,- per deelnemer) via iDeal 
  • Stap 4: Na het voldoen van de betaling ontvang je binnen 24 uur een inschrijflink per gereserveerde plek voor het doorgeven van aanvullende informatie per deelnemer. Als je ook kinderen van anderen het opgegeven, stuur je deze e-mail met link naar het formulier door naar de ouder/verzorger van de betreffende deelnemer.  
  • Stap 5: De ouder/verzorger vult de gegevens van de deelnemer in en dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, het inschrijfreglement en gegevensverwerking door Stichting Vakantiespel. De volledig ingevulde formulieren moeten binnen 7 dagen aangeleverd worden. Indien dit niet wordt gedaan, komt de inschrijving te vervallen.

Om plekken te reserveren hoef je alleen je eigen e-mailadres op te geven en het aantal plekken. De gegevens van de deelnemers volgen later, in stap 5.  

Reservelijst 
Als het maximaal aantal deelnemers voor Het VakantieSpel is bereikt, wordt een reservelijst opgesteld. Je kunt nog steeds plekken reserveren, maar hiervoor hoeft nog niet te worden betaald. Wel moet je de gegevens van de deelnemer binnen 7 dagen aanleveren, anders vervalt de plek op de reservelijst.

Praktische Zaken

De groepssamenstelling zal dit jaar iedere dag anders zijn aangezien deelnemers een ander programma volgen, afhankelijk van de gemaakte keuze bij de inschrijving. Hoe de uiteindelijke groepsindeling en groepsgrootte er tijdens Het VakantieSpel precies uitziet is tevens afhankelijk van de dan geldende Covid-19 maatregelen. Deelnemers kunnen wel weer aangeven dat ze graag samen met een vriendje of vriendinnetje in een groepje willen worden ingedeeld. Enkel voor de (maximaal vier) plekken die in één keer zijn afgenomen kunnen we garanderen dat deze in het hetzelfde groepje worden ingedeeld.

Dit jaar is er geen gezamenlijke opstart vanaf één verzamelterrein. Het halen en brengen zal dus plaatsvinden op de spellocatie van die dag. Hoe dit er precies uit gaat zien is afhankelijk van de Covid-19 maatregelen. Waarschijnlijk zal het halen en brengen in tijdsblokken gebeuren om drukte te voorkomen. De haal en brengtijden zijn ongeveer gelijk aan voorgaande jaren. Rond 8:45 uur brengen en rond 15:45 uur ophalen.

Om kinderen tegemoet te komen die vorig jaar in groep 8 zaten, maken we dit jaar een uitzondering. Kinderen die in 2020 nog in groep 8 zaten kunnen zich dit jaar eenmalig inschrijven voor Het VakantieSpel.

Iedere plek kost dit jaar €15,-. Indien Het VakantieSpel vanwege Covid-19 maatregelen niet door kan gaan, wordt het volledige inschrijfgeld terugbetaald.

Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.