Inschrijven deelnemers

Om 10:00 uur op zaterdag 19 juni 2021 opent de inschrijving via www.vakantiespel.com. Websitebezoekers worden gefaseerd doorgestuurd naar het inschrijfformulier. Let op! De plekken in de wachtrij worden pas vanaf de inschrijfdag om 10:00 uur afgegeven. Eerder bezoeken van de website geeft dan ook geen voorrang in de wachtrij. Kom je in het inschrijfformulier, dan volgt onderstaand proces: 

  • Stap 1: Reserveer tot maximaal  maximaal 4 plekken tegelijk per IP-adres 
  • Stap 2: Maak een keuze op welke dag mee wordt gedaan aan welk spelonderdeel 
  • Stap 3: Betaal het aantal gereserveerde plekken (à €15,- per deelnemer) via iDeal 
  • Stap 4: Na het voldoen van de betaling ontvang je binnen 24 uur een inschrijflink per gereserveerde plek voor het doorgeven van aanvullende informatie per deelnemer. Als je ook kinderen van anderen het opgegeven, stuur je deze e-mail met link naar het formulier door naar de ouder/verzorger van de betreffende deelnemer.  
  • Stap 5: De ouder/verzorger vult de gegevens van de deelnemer in en dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, het inschrijfreglement en gegevensverwerking door Stichting Vakantiespel. De volledig ingevulde formulieren moeten binnen 7 dagen aangeleverd worden. Indien dit niet wordt gedaan, komt de inschrijving te vervallen en wordt het inschrijfgeld minus €1,- administratiekosten teruggestort. 

Om plekken te reserveren hoef je alleen je eigen e-mailadres op te geven en het aantal plekken. De gegevens van de deelnemers volgen later, in stap 5.  

Reservelijst 
Als het maximaal aantal deelnemers voor Het VakantieSpel is bereikt, wordt een reservelijst opgesteld. Je kunt nog steeds plekken reserveren, maar hiervoor hoeft nog niet te worden betaald. Wel moet je de gegevens van de deelnemer binnen 7 dagen aanleveren, anders vervalt de plek op de reservelijst.