Inschrijven deelnemers

Update 25 april 2024 – De inschrijving en de reservelijst zijn gesloten voor nieuwe aanmeldingen.  

Op zaterdag 13 april om 10:00 uur start de inschrijving voor Het VakantieSpel 2024 via www.vakantiespel.com. De inschrijving voor deelnemers loopt tot 1 mei 2024 of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt. Vanaf dat moment wordt een reservelijst gevormd.
Tot 50 dagen voor aanvang van Het VakantieSpel worden plekken die beschikbaar komen vanuit de reservelijst opgevuld.

Inschrijven gaat in de volgende stappen:

Vanaf zaterdag 13 april 10:00 uur kun je hier het inschrijfformulier openen.

 • Stap 1: Reserveer tot maximaal 4 plekken per internetaansluiting (IP-adres) 
 • Stap 2: Betaal het aantal gereserveerde plekken via iDeal 
  Met dank aan onze sponsoren kunnen we het inschrijfgeld laag houden. Het inschrijfgeld voor Het VakantieSpel 2024 is €20,– per deelnemer.
 • Stap 3: Ontvang per plek een e-mail met link naar het deelnemersformulier
  Per gereserveerde plek ontvang je binnen 24 uur een e-mail met een unieke link naar het online deelnemersformulier. Als je ook een plek voor een andere deelnemer hebt gereserveerd, stuur je deze e-mail met link naar het formulier door naar de ouder/verzorger van de betreffende deelnemer.
 • Stap 4: Lever de deelnemersgegevens aan
  De ouder/verzorger vult de gegevens van die deelnemer in op het deelnemersformulier en dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, het inschrijfreglement en gegevensverwerking door Stichting Vakantiespel. De volledig ingevulde formulieren moeten binnen 7 dagen aangeleverd worden, anders komt de inschrijving te vervallen.
 • Stap 5: Klaar!
  Je ontvangt een bevestigingsmail dat de inschrijving definitief is.

Wat heb ik nodig om plekken te reserveren?
Om plekken te reserveren geef je alleen je eigen e-mailadres op en het aantal plekken dat je wilt afnemen. De gegevens van de deelnemers volgen later, in stap 4.

Reservelijst
Als het maximum aantal deelnemers voor Het VakantieSpel is bereikt, wordt een reservelijst opgesteld. Je kunt dan nog steeds plekken reserveren, maar hiervoor hoeft nog niet afgerekend te worden. Wel moet je de gegevens van de deelnemer binnen 7 dagen aanleveren, anders vervalt de plek op de reservelijst.

Deelnemers samen opgeven
Net als voorgaande jaren is het mogelijk om deelnemers samen op te geven. Net als in 2023 doe je dat met een koppelcode (het is sinds 2023 niet meer mogelijk om een zelfgekozen groepsnaam op te geven). Met een koppelcode kun je maximaal vier deelnemers aan elkaar koppelen, zodat ze gegarandeerd in hetzelfde groepje worden ingedeeld.
Kijk voor meer informatie over het koppelen van deelnemers hier.

Veelgestelde vragen
Kijk hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.