Praktische informatie/tips

Plattegrond Speurtocht Kerk en Zanen

Halen en brengen
Brengen van deelnemers gebeurt in tijdsblokken van 15 minuten tussen 8.45 en 9.30 uur. Het halen van deelnemers vindt in tijdsblokken van 15 minuten plaats tussen 14.45 en 15.30 uur.
De indeling van de tijdsblokken voor deelnemers wordt in de week van 16 augustus bekend gemaakt.

Speurtocht Kerk en Zanen: halen en brengen met de auto vindt plaats aan de Evenaar. Er is éénrichtingsverkeer vanaf de rotonde aan de Amerikalaan tot aan De Oude Wereld (zie afbeelding). Fietsen kunnen geparkeerd worden op de aangegeven plek aan de Breedtegraad.
Speurtocht Park Rijnstroom/Beerendrecht: de parkeerplaats van Parkvilla is het haal- en brengpunt. Hier kunnen ook fietsen van deelnemers worden gestald.
Spelprogramma Alphense Boys: halen en brengen vindt plaats op de parkeerplaats van Alphense Boys, te bereiken via de Sportlaan. De fietsen kunnen op de aangewezen plaats worden neergezet.
Spelprogramma Alphen Eagles: halen en brengen vindt plaats op de parkeerplaats van SportXperience. Ook is hier aan aangewezen plaats voor het plaatsen van fietsen.

Volg te allen tijde de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.

T-shirt
Op de eerste dag van Het VakantieSpel krijg je een wit VakantieSpel T-shirt. Dit draag je elke dag dat je meedoet aan Het VakantieSpel, zodat iedereen (ook alle vrijwilligers) kan zien dat jij meedoet.

Tips
– Draag goede sportieve schoenen waar je de hele dag op kunt lopen. Sandalen/slippers zijn niet handig.
– Houd er rekening mee dat je kleren vies kunnen worden.
– Neem elke dag je eigen lunch mee en genoeg te drinken.
– Wordt er regen verwacht: denk aan een regenjas/poncho.
– Wordt er veel warmte en zon verwacht: zorg voor zonnebrand (kom al ingesmeerd naar Het VakantieSpel toe), een zonnebril of een pet.
– Wespengevaar?! Neem niet teveel zoetigheid mee. Vermijd het gebruik van haargel en haarlak.
– Laat waardevolle spullen thuis, zoals je mobiele telefoon, iPod en horloge. Het is zonde als er iets kapot gaat of zoek raakt.

Ben je er een dagje niet? Geen probleem, geef dit dan even door aan ons door een e-mail te sturen naar info@vakantiespel.com. Je kunt de dag volgende dag uit jouw programma uiteraard weer gewoon meedoen.
Wat doen we bij slecht weer? Door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat we moeten stoppen met één of meerdere spelonderdelen. Het VakantieSpel heeft voor dit soort gevallen een calamiteitenplan. Je ouders/verzorgers worden per SMS op de hoogte gesteld. Het kan zijn dat je eerder opgehaald moet worden bij een calamiteit.

Heb je nog vragen, kijk bij de veelgestelde vragen of stel ze per mail via info@vakantiespel.com.