Nieuws

Informatie vrijdagavond

De week wordt op vrijdagavond afgesloten op de dagcamping. Alle deelnemers worden om 19:00 uur verwacht op het verzamelterrein bij Alphense Boys. We vinden het leuk als iedereen verkleed komt. Vanaf het verzamelterrein lopen we naar het evenemententerrein op de dagcamping. Hier vindt een afsluitende show plaats, met een speciaal gastoptreden. Na de voorstelling verplaatsen we ons naar het andere deel van de dagcamping voor de vuurwerkshow. Tot slot zal Het VakantieSpel traditioneel worden afgesloten met een Lichtjesparade. De route brengt de deelnemers terug naar het verzamelterrein bij Alphense Boys.  

Op vrijdagavond zijn ouders en andere belangstellenden van harte welkom om te komen kijken, zowel bij de afsluitende show als bij het vuurwerk. Om de deelnemers heen zullen de stafleden een cordon vormen. Van achter dit cordon kunnen iedereen meegenieten. Vanwege de veiligheid van álle aanwezigen, is het uiterst belangrijk om op de juiste plek plaats te nemen.  

Om van de Lichtjesparade een succes te maken, vragen toeschouwers om een plekje te zoeken langs de route. Zo kunnen we met publiek een gezellige Lichtjesparade lopen. Het is niet mogelijk om mee te lopen met je kind(eren), maar achteraan aansluiten mag natuurlijk wel. De leiding kan zo zicht houden op het groepje en het loopt natuurlijk veel gezelliger als je publiek hebt.  Bij terugkomst op het verzamelterrein vragen we ouders om plaats te nemen achter de hekken, totdat alle groepen zijn aangekomen op het verzamelterrein. Wanneer alle groepen terug zijn, kunnen de deelnemers worden opgehaald.  

Neem dus allemaal je lichtstaafjes, lichtgevende veters, oorbellen of wat er maar licht kan geven mee. Aangezien wij op alle locaties te gast zijn en zelf zorgdragen voor het opruimen van deze locaties willen we jullie vragen om partypoppers en confetti thuis te laten. 

In het kort:  

18:30 uur verzamelen vrijwilligers bij Alphense Boys
19:00 uur verzamelen deelnemers bij Alphense Boys
20:00 uur VakantieSpelshow
21:00 uur speciaal gastoptreden
22:00 uur Vuurwerkshow
22:20 uur start Lichtjesparade
22:40 uur einde VakantieSpel  

Met oog op de veiligheidsmaatregelen verzoeken wij iedereen de fiets te parkeren op de Sportlaan en te voet naar het Festivalterrein te komen.