Frontpage slider Nieuws

Inschrijving deelnemers gesloten – iedereen kan meedoen

Zaterdag 13 april 2024 om 10:00 uur startte de inschrijving voor de 66ste editie van Het VakantieSpel. De animo om deel te nemen aan de leukste week van de vakantie was ook dit jaar groot. Al snel bereikten we het voorlopig maximum aantal deelnemers en openden we de reservelijst.  

Afgelopen week zijn de inschrijvingen verwerkt en is de reservelijst beoordeeld. En we hebben goed nieuws! Alle deelnemers van de reservelijst waarvan het deelnemersformulier is ingevuld, kunnen meedoen. Als het goed is hebben alle deelnemers op de reservelijst, met een ingevuld deelnemersformulier, een e-mail ontvangen met het verzoek het inschrijfgeld via een iDEAL-link te betalen. Voor elk ingevuld deelnemersformulier op de reservelijst wordt een aparte link verstuurd. Na betaling is de inschrijving definitief. Er kan dan ook gekoppeld worden aan andere deelnemers. Indien je op de reservelijst staat en geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.  

De inschrijving en de reservelijst zijn gesloten voor nieuwe aanmeldingen.